Ce sunt jardinierele?
În ultimi ani, solicitările pentru amenajările cu aceste structuri au fost din ce în ce mai numeroase. De la balconele apartamentelor, terasele generoase din grădini particulare, centre comerciale până la noul concept de penthouse unde aceste jardiniere supradimensionate devin obiecte de mobilier indispensabile în crearea unui peisaj urban.
Rolul acestora este de delimitare, organizarea spațiului, crearea unor puncte de interes prin pete de culoare, texturi și forme diferite care să se adapteaze stilului arhitectural. Materialele predominante pentru care se optează sunt: beton, lemn, materiale sintetice, structuri metalice etc.
Ai întrebări? Contactează-ne la 0721.120.791 (vânzări) sau 0727.200.602 (execuție) Permite-ne să ne ocupăm de grădina ta.
Tipologia jardinierelor
Clienții îmbrățișează acest concept de amenajare prin vibrațiile naturale care apar o dată cu instalarea materialului vegetal de la specii floricole perene, arbuști talie mică spre mijlocie și în unele cazuri excepționale chiar arbori talie mică. Rolul acestora este în principal unul estetic, pentru că reprezintă un mod inedit prin care se pot pune în valoare diferite spații statice din casă.
Echipa Green Spot, cu experiență în domeniul peisagisticii, oferă clienților consultanță precum și implementarea unor proiecte apelând la aceste accesorii.
În grădinile rustice, jardinierele de lemn întregesc peisajul, pe când în amenajările moderne recomandăm elemente metalice sau module prefabricate. Green Spot pune la dispoziția tuturor doritorilor, posibilitatea de amenajare chiar și a locurilor cu spațiu redus.


Cum contribuie jardinierele la înfrumusețarea spațiilor verzi?
Concordanța dintre materialele utilizate în amenajările peisagistice este un imperativ în crearea unor spații armonioase. Clienții care apelează la Green Spot pot alege: