O gradina cu stil

Micile refugii in fata soarelui arzator nu ar trebui sa lipseasca dintr-o gradina. Pentru a va putea bucura indeaproape de natura, sau cel putin de micile oaze verzi in care investiti sunt necesare cateva elemente de mobilier si o protectie cel putin partiala pentru soare si intemperii.

Propunerea noastra consta in realizarea acestor elemente din lemn stratificat , special tratat pentru a rezista la exterior si a lua aproape orice forma doriti.

Constructii de foisoare si pergole pentru gradini elegante

Ofera-i gradinii tale un aspect de natura. Un loc placut unde sa te poti refugia alaturi de cei dragi, intr-o zi perfecta pentru relaxare!

Green Spot va prezinta una dintre cele mai elegante solutii pentru gradina ta! Constructia unui foisor sau a unei pergole, care sunt practic niste constructii din lemn, acoperite, care ofera in permanenta umbra pentru cei care cauta un adapost racoros. Constructia unui foisor prezinta cateva aspecte in ceea ce priveste realizarea acestuia, mai ales pentru cei care au o suprafata generoasa si vor o astfel de constructie pentru intreaga familie. Oricine poate sa apeleze cu incredere la serviciile Green Spot, pentru a va construi un foisor de lemn, perfect pentru aspectul gradinii tale si pentru bucuria celor din jur!

Care sunt avantajele unei constructii de foisoare din lemn?

Poți opta pentru modificări la proiectul pe care îl realizăm sau putem transpune în practică un proiect realizat chiar de tine. Termenul de execuție și costurile de proiectare sunt în funcție de mărimea, forma și complexitatea lucrării. Asigurăm garanție și service pentru lucrările efectuate.

RELAXARE

Un spatiu umbros si racoros unde te poti relaxa alaturi de familia ta si unde va puteti proteza de o zi caniculara de vara!

ELEGANTA

O constructie estetica care are un rol ornamental pentru orice tip de gradina, completand astfel imprejurimile gradinii cu eleganta si stil.

ASPECT PLACUT

Un spatiu de odihna care permite infrumusetarea prin diverse plante ornamentale in orice mod posibil, pentru un plus de stil in gradina ta

Ai întrebări? Contactează-ne la 0721.120.791 (vânzări) sau 0727.200.602 (execuție) Permite-ne să ne ocupăm de grădina ta.

Un aspect natural

Acest acoperis natural nu ofera casei tale doar un aspect natural, verde si plin de energie, ci este mai mult decat atat! Vei avea parte de economisire de energie, vei fi protejat atat iarna prin izolare, dar si vara, prin reducerea temperaturii ridicate. Protejeaza structura cladirii, scazand sansele de a fi cuprins de flacari. Green Spot ofera casei tale protectie prin acoperisuri verzi, dar si un design placut, elegant si plin de energie!

Constructie pergola si foisor din lemn tratat