Suprafețe gazonate

60 mp de gazon asigură necesarul de oxigen necesar unei singure persoane pentru o zi. Plecând de la această premiză încurajăm clienții noștri pentru a introduce în propria grădină acest serviciu oferit cu înființare fie prin însămânțare, fie gazon rulou.

Gazon prin însămânțare

Gazon prin însămânțare - Avantaje:

frunze albe1Economic
frunze albe1Un control asupra amestecului de semințe de graminee
frunze albe1Ușurința semănării

Gazon rulou

Gazon rulou - Avantaje:

frunze albe1Timpul relativ scurt de finalizare a lucrării, cu impact vizual considerabil având gazon instant
frunze albe1Rezistența destul de ridicată la boli și dăunători, fiind un gazon cu rădăcini formate
frunze albe1Pregătire mai rapidă a terenului

Stiați că....?

Gazonul asigură o răcorire considerabilă a aerului în perioadele de vară, respectiv în zilele caniculare gazonul va fi cu -1℃ mai răcoros decât pavajul de culoare închisă la culoare și cu -10℃ mai răcoros decât pământul gol.

Previne eroziunea solului și îmbunătățește solul în substanțe organice. Gazonul acționează ca purificator pentru apă, filtrând elementele de contaminare din apa de ploaie.

Gazonare prin însămânțare

Perioadele optime de însămânțare sunt limitate doar de perioada de îngheț a solului. Selecția semințelor profesionale este un atu la îndemâna firmelor de peisagistică pentru înființarea pelzelor sau diverselor zone cu gazon.

Gazon rulou

Categoria aceasta de gazon se obține din specii și soiuri de graminee selecționate, din dorința de a obține un gazon natural instantaneu cu aplicabilitate multiplă.

Ai întrebări? Contactează-ne la 0721.120.791 (vânzări) sau 0727.200.602 (execuție) Permite-ne să ne ocupăm de grădina ta.

Care sunt beneficiile pentru gazonare?

Acest tip de serviciu este foarte eficient, decorativ și se folosește la scară largă în amenajările moderne, pe suprafețe variate. Instalarea presupune respectarea unor aspecte precum: pregătirea terenului, calitatea materialului utilizat, finisarea cu rigoare, apoi mentenanța, care asigură longevitatea acestuia.
Prin apelarea la echipa noastră de specialiști, vă oferim soluții ideale pentru o imagine perfectă a grădinii.

Însămânțare gazon și montare gazon rulou