Imbinari armonioase prin pavele

Intr-o gradina, pavajele constituie, expresia imbinarii armonioase intre utilitate si estetic. Sunt folosite pentru alei, platforme, borduri sau pante. Diferenta este reperezentata in functie de cerintele cromatice cat si de functiunea zonei in care sunt aplicate.

De exemplu, pentru o alee intens circulata carosabill, pavajul este fie mat si rezistent la uzura, fie din elemente modulare inierbate; pentru piscine si terase sunt utilizate fie deck-uri din esente lemnoase tari, fie pavaje cu o buna aderenta.

Montajul de pavaj este un aspect structurat al gradinii

O gradina cu un aspect estetic bine ingrijit are, cu siguranta, alei printre straturile de plante si flori, care permit accesul tuturor celor care patrund in acest colt de natura, iar acestea sunt si cele care asigura si o coerenta armonioasa spatiului, din care nu lipsesc stilul si rafinamentul.

Echipa Green Spot isi asuma responsabilitatea montajului de pavele in curtea sau gradina oricarui client al acestei firme, direct interesant de o lucrare complexa, care are un scop functional bine stabilit, dar si o latura estetica deosebita. Datorita expertizei noastre, putem realiza montaj de pavele in Bucuresti-Ilfov, indiferent de suprafata curtii sau gradinii in care sunt necesare alei sau cai de acces realizate in urma montarii de pavele.

In functie de cerintele clientilor Green Spot, oferim posibilitata unui plan bine structurat, care sa contina modelul pentru viitorul montaj de pavele, precum si traseele pentru pavarea curtii sau a aleilor de gradina, care sa respecte exact dorintele proprietarilor.

Ai întrebări? Contactează-ne la 0721.120.791 (vânzări) sau 0727.200.602 (execuție) Permite-ne să ne ocupăm de grădina ta.

Factori importanti pentru montarea de pavaj de calitate

Echipa de la Green Spot asigura cu profesionalism pavarea unei curti, precum si montajul de pavele in orice tip de gradina, acest proces fiind unul amplu si care necesita expertiza unor profesionisti in domeniu. Acesti factori care contribuie la o montare de pavele ce respecta cerintele si dorintele clientilor, pot fi urmatorii:

  • Alegerea unor pavele pentru montaj care sa respecte cerinta de spatiu, care poate fi tranzitat din plin, sau poate fi mai putin uzitat. Elementele utilizate pentru pavarea unei curti, de exemplu, trebuie sa fie mult mai dure pentru a rezista la tranzitul zilnic al oamenilor si al autoturismelor, iar pavelele pentru gradina pot merge mai mult catre o directie estetica
  • Montarea de pavaj realizata de profesionistii echipei noastre asigura o stabilitate pentru toate elementele utilizate la pavarea pentru curte sau pentru gradina, pentru ca acestea sa nu se degradeze in conditii meteorologice extreme
  • Modelele pavajelor pot fi alese de catre clientii Arta Gradinilor, care pot cere si opinia echipei noastre, doar pentru a obtine niste imbinari estetice armonioase si care contribuie la aspectul inedit al intregului spatiu pavat

Montaj pavele