Un aspect natural

Prezinta un aspect natural si extrem de placut, dar astazi se mai foloseste rareori sub forma de blocuri compacte, in forma simpla, neprelucrata.

Cel mai adesea este utilizat ca finisaj decorativ, special prelucrat in grosimi, in functie de destinatie. Poata fi aplicata pe socluri, jardiniere, alei, fantani si alte elemente construitedin cadrul gradinii.

Montare de piatra naturala

Piatra naturala prezinta unul dintre cele mai vechi tipuri de materiale de constructie, utilizate inainte ca industria sa ia amploare si sa fabrice amestecuri pentru beton sau caramizi. De aceea, chiar si azi o constructie realizata printr-un montaj de piatra naturala are o alura mult mai solida, si chiar are o structura foarte bine inchegata, oferind un sprijin de baza pentru orice se construieste cu aceasta.

Utilizarile pentru gradina ale unei placari cu piatra naturala sunt numeroase, fiindca montajul de placa naturala poate fi realizat pentru foarte multe elemente exterioare, incepand de la alei si garduri, si pana la constructiile si obiectele decorative din gradina, precum terase, foisoare, scari, coloane, fantani si multe altele. O placare cu piatra naturala va aduce, in afara unui aspect estetic greu de egalat, un plus incontestabil pentru structura oricarui tip de constructie, fie el si decorativ. Green Spot ofera tuturor clientilor posibilitatea de a beneficia de un montaj cu piatra naturala, avand o structura riguroasa si o executie profesionista.

Ai întrebări? Contactează-ne la 0721.120.791 (vânzări) sau 0727.200.602 (execuție) Permite-ne să ne ocupăm de grădina ta.

Ce tipuri de montaj cu piatra naturala pot fi folosite?

Orice client care apeleaza la Green Spot va fi ghidat catre alegerea unor astfel de tipuri de materiale de constructie pentru ca avem o gama foarte larga de tipuri de piatra naturala, avand la alegerea exact modelul pe care il doresti pentru viitorul montaj, indiferent de natura sa. Printre cele mai populare tipuri de montaj cu piatra naturala se numara:

  • Montaj pentru placari cu piatra naturala in plan orizontal sau vertical
  • Montaj cu piatra naturala pentru zidarii aparente sau efective
  • Montaj de piatra naturala cu pietris decorativ
  • Montare de piatra naturala cu piatra cubica
  • Montare cu piatra naturala prin decoratiuni din piatra

Montaj piatra naturala