...

Un concept inovator

Piscinele naturale reprezinta un concept inovator de imbinare a bazinelor si oglinzilor de apa intr-o forma cu totul noua. Se creaza ansambluri acvatice cu aspect de iazuri naturale, ce ascund sub luciul apei bazinul propriu-zis al piscinei pentru inot.

In ultimii ani, acest mod unic de a crea veritabile oaze naturale a capatat amploare datorita beneficiilor pe care le aduce si posibilitatilor, practic infinite de integrare in peisaj a bazinelor de inot.

Avantajele piscinelor naturale

Piscinele naturale prezinta aceleasi avantaje ale unui bazin artificial, sub o forma mult mai placuta, mai fiabila si mai benefica pentru sanatatea celor care o utilizeaza. Bazinul propriu-zis este realizat din lemn special tratat, extrem de rezistent si mult mai usor de implementat decat obisnuitele cuve de fibra e sticla sau beton ce necesita suprastructura sau camine speciale.

Ai întrebări? Contactează-ne la 0721.120.791 (vânzări) sau 0727.200.602 (execuție) Permite-ne să ne ocupăm de grădina ta.

Cum functioneaza piscina naturala?

Sisteme de autocuratare si recirculare a apei asigura purificarea ei fara utilizarea clorului sau a altor substante toxice, numai pe cale naturala, utilizandu-se straturi succesive de nisip de granulatii diferite, eliminandu-se din circuit factori alergeni si poluanti majori precum clorul si fibra de sticla.

Rezultatul este reprezentat de propriul dumneavoastra ecosistem cu regenerare autonoma, oferindu-va pe langa un peisaj inedit, cu aspect spontan cea mai curata apa , complet purificata.

Este modul ideal de aduce un colt autentic de natura in gradina dumneavoastra oferindu-le celor dragi un plus de siguranta si confort.

Piscine naturale

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.