Ofera-i gradinii tale un aspect deosebit

Lemnul ca finisaj exterior parea, pana nu demult, o alegere gresita datorita proprietatilor sale higroscopice si a sensibilitatii in timp la actiuni mecanice repetate, traduse prin tocire, crapare, curbare etc.

Acum insa, datorita sistemelor moderne de prelucrare si tratare, va puteti bucura de caldura acestui finisaj pentru a crea deck-uri pentru alei, terase si pontoane.

Frumusetea Gradinii cu ajutorul unui deck de calitate

Unul dintre cele mai importante elemente ale unei gradini moderne este deck-ul, acea alee din lemn, dura si foarte placuta estetic, care poate fi observata in foarte multe amenajari urbane ale gradinilor interioare. Un deck care se intinde pe o suprafata de zeci de metri patrati este o operatiune care trebuie executata de profesionisti, precum cei din echipa Green Spot, avand cunostinte de inginerie, pentru a plasa structura necesara unui deck de calitate, precum si cunostinte silvice, pentru alegerea unui lemn special care sa alcatuiasca acest tip de deck-uri.

Ai întrebări? Contactează-ne la 0721.120.791 (vânzări) sau 0727.200.602 (execuție) Permite-ne să ne ocupăm de grădina ta.

In constau etapele de montare pentru un deck?

Montarea unui deck trebuie realizata prin ghidarea de un expert in domeniul constructiei si al silviculturii, care urmareste un plan bine pus la punct ce tine cont de structura si suprafata gradinii in care va fi instalat deck-ul. Pasii pentru instalarea deck-urilor sunt urmatorii:

  • Construirea unei baze solide pentru deck, care va fi viitoarea structura a acestei piese fundamentale pentru aspectul estetic al gradinii.
  • Tratarea tuturor elementelor care compun baza structurii, pentru a proteja materialele, in speta lemnul si metalul utilizat, de orice tip de agent extern care ar putea dauna in timp
  • Montarea propriu-zisa a deck-ului, care este realizat din mai multe scanduri de lemn ce sunt plasate pe structura de baza
  • Incheierea printr-un finisaj final, care are un rol estetic pronuntat, dar si un rol de protectie a suprafetei exterioare a deck-ului, cea mai expusa oricarui tip de impact sau agent meteorologic

Pontoane si deckuri