Proiectări 3D și 2D

Proiectări 3D și 2D

Spațiul verde din curtea sau grădina dvs este o mică oază de liniște și fericire. Aceasta trebuie proiectată cu mare grijă, deoarece, design-ul unei grădini trebuie sa respecte o gamă largă de reguli. Apelând la serviciile noastre de Proiectări 3D și 2D, vă veți asigura că rezultatul vă va fi pe plac.

Experții noștri in peisagistică vă așteaptă cu sfaturi și idei inovative și creative. Prin intermediul acestor Proiectări 3D și 2D, experții noștri va pun la dispozitie o proiecție a rezultatului lucrărilor peisagisitice. Astfel, va veți face foarte ușor o idee in legatură cu aspectul pe care îl va avea spațiul verde.

Proiectări 3D și 2D

Proiectarea 2D este cea mai frecventă. Aceasta este extrem de necesară, deoarece, aceasta dictează metoda și etapele de lucru. Nicio amenajare nu ar trebui sa aibe loc fără o proiectare 2D profesionistă.

Această proiectare va așeza în plan toate elementele importante cum ar fi:

  • elementele funcționale (alee, platforme de parcare, locuri pentru grătare, și altele);
  • elementele de relaxare și/sau de agrement (bănci, leagăne, locuri de joacă, spații de odihnă și relaxare, terenuri de sport, etc);
  • plantele (alese cu grijă pentru a evidenția elementele deja plasate).

Cu ajutorul unor proiectări 2D, veți vedea aceste elemente in plan. Dar optand pentru proiectări 3D, veți vedea toate aceste elemente in spațiu. Acest tip de proiectare permite clientului să vadă cat mai veridic amenajarea rezultată in urma finalizării lucrărilor.

Etapele proiectării:

Realizarea unor proiectări 3D necesită parcurgerea a cateva etape extrem de importante pentru un rezultat exact așa cum iși dorește clientul. În primul rând, proiectantul trebuie să devină cât mai familiar cu ceea ce iși dorește clientul. Pentru acest lucru, vă recomandăm să vă întalniți ăn persoană cu proiectantul și să ii explicați cât mai detaliat exact ceea ce doriți. Precum și elementele pe care să le includă în amenajare.

În al doi-lea rând, va fi nevoie de efectuarea măsuratorilor. Astfel, proiectantul se va asigura că toate elementele au loc in spațiul disponibil. Procesul va continua, apoi, prin aducerea la scară a schițelor precum și trasarea planului. Dar procesul nu se termină aici, deoarece calitatea solului și așezearea geografică au și ele un cuvânt de spus în realizarea amenajării.

Dar apelând la experții noștri, nu va trebui sa va faceți griji. Aceștia dispun de experiența și cunoștințele necesare realizării spațiului verde mult dorit.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button