Rulouri De Gazon

Alegerea unor Rulouri De Gazon rezistente și cu o durată de viață lungăa nu este deloc ușoară. Dar apelând la ajutorul experților noștri, aceștia vă vor prezenta cele mai bune opțiuni. Atunci când alegeti ruloul de gazon ideal pentru spațiul disponibil, trebuie să aveți în vedere câteva aspecte importante.

In primul rând, trebuie să stabiliți cât de tolerant trebuie să fie gazonul la călcat. Astfel, dacă este vorba de un spațiu fără trafic, atunci puteți alege un gazon mai puțin rezistent la călcare. Dar în cazul unui teren de sport, veți avea nevoie de gazonul cel mai rezistent la călcat.

Rulouri De Gazon – Care este gazonul ideal?

Gazonul ideal este ales în urma analizării solului, spațiului și al traficului pe acea porțiune. Dar și cantitatea de lumină este un detaliu extrem de important. Deoarece, in spații umbroase sau semiumbroase va trebui sa montați rulouri de gazon care supraviețuiesc și cu o cantitate mica de lumină.

Un alt aspect important este rezistența la secetă. Dacă locuiți intr-o zonă mai secetoasă, va trebui să alegeți un gazon mai rezistent. Și nu în ultimul rând, asigurați-va că gazonul este rezistent la diferite boli. Cu cât gazonul este mai rezistent la boli, cu atât va avea o durată de viață mai lungă.

Montajul rulourilor de gazon

Procesul de montaj începe cu pregătirea pământului. Trebuie să aveți mare grijă ca pământul să fie foarte bine mărunțit. Acesta nu trebuie să conțină pietre sau bolovani. În plus, pământul trebuie sa fie nivelat foarte bine si greblat. De asemenea, tebuie sa verificați foarte bine compoziția solului. Dacă solul este argilos, atunci se recomandă să întindeți un strat de 1-2 cm de nisip. Acesta va favoriza drenajul și înrădăcinarea.

La începerea montajului de rulouri de gazon trebuie să vă asigurați că temperatura solului este scăzută. Dar solul nu are voie să fie îmghețat. Rulourile se desfășoară și se montează unul lângă altul. Să nu uitați să presați ușor marginile rulourilor una în alta. Astfel, se vor îmbina perfect.

Evitați să lăsați spații între rulouri sau să le suprapuneți. Acestea pot cauza rezultate inestetice. Pentru a evita orice risc în timpul montajului rulourilor de gazon sau în alegerea gazonului ideal, apelați cu încredere la experții noștri. Aceștia vă așteapta cu sfaturi utile, dar și cu servicii de montaj rulouri de gazon de calitate.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button