Amenajare

AMENAJARE GRĂDINI

Serviciul de amanajări grădini vă orfera posibilitatea alegrerii tipului de grădina dorit. Vă oferim moduri variate de amenajări! Descoperiți-vă stilul de grădina preferat!

Amenajare PROMENADĂ BRAȘOV

ALINIAMENT. GRUPURI. RITM.
Ideea de bază a lucrarii a plecat de la crearea unui spațiu agreabil și relaxant. Din punct de vedere peisagistic s-au plantat un aliniament de frasin, grupuri heterogene de conifere, ierburi ornamentale și specii arbustive de tip foios. Ansamblul a devenit complet la montarea gazonului de tip rulou și a unui sistem de irigații profesionale.

AMENAJARE URBAN

BIODIVERSITY. CULOARE. ZONA REZIDENȚIALĂ.
Ideea amenajării a fost crearea unei pete de culoare prin utilizarea unei game variate de specii în această zonă rezidențială. Prin accentul peisagistic locatarii se pot bucura în timpul unei plimbări de un concept de biodiversity, transpus în teren. Pentru a asigura o longevitate cât mai mare s-a optat și pentru un sistem de irigații profesionale.

Amenajare CORESI AVANTGARDEN

AMBIANȚĂ. CONTRASTE. VARIETATE.
Conceptul implementat în acest proiect a plecat de la premiza creării unei ambianțe plăcute pentru locatari. Contrastele dintre dunele înierbate, grupurile de plante, garduri vii sau exemplare solitare sporește varietatea peisajului. Pentru a asigura o longevitate cât mai mare s-a optat și pentru un sistem de irigații profesionale.

AMENAJARE CRISTIAN

VERTICALITATE. MODERN. DIVERSITATE.
Implementarea unui concept modern într-un parc a presupus integrarea diversității vegetale, de la conifere, specii arbustive de tip foios precum și specii cățărătoare care au introdus verticalitatea pe o suprafață relativ plană. Pentru a asigura o longevitate cât mai mare s-a optat și pentru un sistem de irigații profesionale.

Necesitatea amenajării grădinii

Grădina reprezintă locul nostru de relaxare, terenul de joacă al celor mici sau chiar locul unde ne poftim musafirii vara. Pentru ca această să arate impecabil, este necesar să îngrijim corespunzător toate elementele care o compun: copacii, gazonul, gardurile vii.

Amenajare COSMOPOLIT

CONIFERE. DECOR. LINIAR.
Speciile de conifere primează în această idee peisagistică, pentru a asigura un decor constant de-a lungul întregului an. Liniile verticale fac joc cu formele globulare, astfel creând un spațiu dinamic.

Amenajare PARC CRISTIAN

SIMPLITATE. CALITATE. JOC.
Integrarea unui loc de joacă s-a realizat într-un mod simplu prin textura fină a unui gazon de calitate. Pentru a asigura o longevitate cât mai mare s-a optat și pentru un sistem de irigații profesionale.

Amenajare Casa Nobel

VEGETAȚIE. CARTIER. CALITATE.
Realizarea acestei lucrări a presupus, pregătirea terenului, crearea unui sistem de irigații, montarea de gazon rulat și plantarea exemplarelor de foiase și conifere, fie individual, aliniament sau în grup.

Amenajare Green Valley

LINII SINUOASE. CONIFERE. IRIGAȚII
Această lucrare s-a concertizat în următoarele etape: pregătirea terenului, instalarea unui sistem de irigații, montarea de gazon rulat și plantarea exemplarelor de foiase și conifere, în grup.

AMENAJARE GRĂDINĂ PRIVATĂ SĂCELE

GEOMETRIC. CENTRU DE INTERES. LIMITE.
În intimitatea unei grădini prin stilul geometric se reușește utilizarea spațiilor mai puțin generose.
Centrul de interes îl conferă exemplarul de arțar, care atrage și prin culoarea sa roșie, iar grupuri de plante heterogene formează limite verzi în cadrul mineral al grădinii.
Pentru a asigura o longevitate cât mai mare s-a optat și pentru un sistem de irigații profesionale.

AMENAJARE SPAȚIU DE RECREERE URBAN, BRAȘOV

CONCEPT. SPAȚIU DE RECREERE. SUSPENDAT.
Ritmul accelerat al vieții cotidiene impune crearea unui mediu ambiental cât mai plăcut în proximitatea cartierului rezidențial. Conceptul de spațiu de relaxare cu accente peisagere moderne îmbunătățește structura suspendată, rezolvând și eterna problemă a valorificării spațiului în orașele mari. Plantele utilizate conferă un puls de valoare amenajării prin diversitate, culoare și texturi care se întrepătrund. Pentru a asigura o longevitate cât mai mare s-a optat și pentru un sistem de irigații profesionale.

REAMENAJARE SPAȚIU VERDE ZONA CETATE, BRAȘOV

TALUZ. GAZON. LINIAR.

Terenurile cu taluz sunt mereu o provocare în domeniul peisagisticii.

Amenajarea simplă cu gazonului pe o suprafeță generoasă, care este intercalată cu liniile drepte ale aleiilor oferă pentru beneficiari un mediu prielnic de petrecere a timpului liber într-un cadru mai natural.

Contactează-ne!
0721.120.791

Nu ezita să ne contactezi pentru solicitări, întrebări, propuneri de colaborare sau cereri de ofertă! Promitem că vom răspunde în cel mai scurt timp!

Contactează-ne!
Call Now Button