Un sistem necesar

În funcție de caracteristile pedoclimatice ale amplasamentului, uneori este necesar optarea pentru un sistem de drenare a apei, astfel încât să elimine excesul acesteia din sol, atât de dăunător pentru materialul vegetal.

Sistemul de drenaj este un pas antemergător amenajării peisagistice în sine, prin identificarea zonelor de stagnare a apei și marcarea traseelor de amplasare.

Utilitatea unui sistem de drenaj

Îndepărtarea excesului de apă rezultat din precipitații, topirea zăpezii sau irigare necorespunzătoare pe soluri cu caracteristici lutoase este criteriul esențial pentru alegerea unui astfel de sistem în grădină.

Experiența echipei Green Spot constituie cartea de vizită pentru realizarea unui astfel de sistem de tip închis. Ca și tipologii există sistem de drenare deschis sau închis. Diferența celor două fiind dată de modalitatea de amplasare a țevilor de către beneficiari, îngropate subteran în cazul celui închis și la nivelul solului acoperite de elemente metalice în cazul celui deschis.

drenaj

Ai întrebări? Contactează-ne la 0721.120.791 (vânzări) sau 0727.200.602 (execuție) Permite-ne să ne ocupăm de grădina ta.

Sisteme de drenaj

Avantajele sistemului de drenaj

  • Contribuie semnificativ la calitatea și longevitatea plantelor, eliminând un factor nociv pentru sistemul radicular.
  • Montarea sistemului de către profesioniști asigură buna funcționare, în caz contrar efectul nu va fi cel dorit.

Sisteme de drenaj