...
Green Spot

Ce poate fi mai frumos decât o seară de vară petrecută în grădină? Pentru ca tu și familia ta și chiar invitații tăi să vă simțiți cu adevărat bine, este necesar să te preocupi atât de amenajări, cât și de iluminatul exterior pentru care funcționează acest secret pe care ți-l dezvăluim mai jos. 

Specialiștii în amenajări exterioare dar și în iluminat știu să împartă necesarul de iluminare a grădinii în trei părți, câte una pentru fiecare scop de iluminare. Acesta este micul secret, iar acum trecem la a-ți prezenta fiecare tip în parte.

Iluminatul general de exterior

Iluminatul exterior al casei este suficient de important încât să îi acorzi atenția cuvenită. În lipsa acesteia nu te-ai putea deplasa în siguranță pe căile de acces, nu ai vedea bine nici poarta, nici aleea, nici garajul, nici pompa de apă și nici magazia.

Discutăm la acest nivel de iluminatul general al curții ori grădinii, cel de utilitate maximă, unde nu este cazul să faci economie de energie electrică, ci să înlocuiești orice bec incandescent rămas din timpurile de demult cu soluții de iluminat LED de exterior. Descoperă câteva opțiuni de corpuri de iluminat solare pentru căi de acces.

corpuri de iluminat solare pentru căi de acces.

Iluminatul de accent de exterior

După ce ai rezolvat cu iluminatul general, poți trece la iluminatul de accent, cel care are rolul de a evidenția elemente specifice de amenajare exterioară, fie că vorbim de o porțiune a fațadei casei, fie că discutăm despre o statuetă ori un tufiș de trandafiri. 

Iluminatul LED îți permite să îndrepți lumina în cantitatea dorită și în culoarea dorită fără să îți bați capul prea mult ori să consideri că este o risipă de curent. Există metode variate și economice pentru acest lucru, grație tehnologiei LED pe care noi am îmbrățișat-o din start și pe care te încurajăm să o adopți la rândul tău. Alege acele lămpi de grădină potrivite gusturilor și spațiului de amplasare sau câteva proiectoare LED.

pachet 6 lampi solare led de ext

Iluminatul ambiental de exterior

Deja grădina îți place mult fiind luminată astfel. Deja iluminatul general, cel cu caracter funcțional, îți clarifică spațiul exterior al proprietății pe timp de noapte, iar iluminatul de accent evidențiază lucrurile pe care le admiri pe timp de zi, dar pe care, printr-o iluminare corespunzătoare, le poți admira și pe timpul nopții. Dar tot ar mai trebui ceva pentru ca grădina să îți ajungă precum terasele de vară ale localurilor din oraș sau chiar din stațiunile turistice, iar acel ceva constă în iluminatul ambiental.

Ghirlandele de lumini transformă peticul de pământ într-o oază de bucurie. Pare poetic, dar este adevărul. Luminile ambientale de exterior au acest efect care înmoaie și cele mai dure priviri și creează atmosferă. Află câte variante ai de ghirlande și lanțuri luminoase de exterior.

Ghirlanda luminoasa LED 10M

Aceasta este abordarea ce transformă o grădină comună și chiar neprimitoare pe timp de noapte într-una din care nu îți mai vine să te retragi în casă sau unde vrei să îți inviți mereu rudele și prietenii. Este secretul LED pe care noi, Bec Electric, îl scoatem la lumină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.